Виагра Kamagra – Oral Jelly (Гел) 100мг акт съст,

Виагра Kamagra – Oral Jelly (Гел) 100мг акт съст,

Цена: 
31 лв.
Състояние:  
Ново

По време на сексуална възбуда в мъжкото тяло се произвеждат два хормона – Cyclic GMP и phosphodiesterase type 5 (PDE-5). Първият хормон – Cyclic GMP отговаря за това мускула в артериалната стена на пениса да увеличи нивото на кръвта. Втория хормон- Phosphodiesterase type 5 (PDE-5) e този, който намалява ерекцията. Kamagra (Ajanta Pharma)  съдържа Силданафил като основна активна съставката. Когато навлезе в тялото, силданафилът възпрепятства производството и действието на PDE-5, като по този начин удължава ерекцията. В активната си фаза Kamagra (Ajanta Pharma)  задържа отделянето на хормона Phosphodiesterase type 5.  Това дава възможност на пениса поддържа силна ерекция по-дълго време. Естествено, за да действа Kamagra (Ajanta Pharma)  е задължително да е на лице основната Cyclic GMP, което ще рече, че трябва да има ерекция. За да се стигне до ерекция, както е ясно е необходимо възбуждане и сексуално стимулиране. От тук казаното, следва да се има предвид, че Камагра увеличава продължителността ерекция и забавя еякулацията, след като вече е настъпила ерекция в резултат на сексуална възбуда и сексуално стимулиране.

Препоръчителната дневна доза  Kamagra (Oral Jelly)  е по една таблетка след хранене.

В редки случаи съществува възможност за  индексиране на прием по 1, 2 или 3 пъти дневно по един гел след хранене. При всички случаи не е препоръчително да се превишава обичайната доза Kamagra Oral Jelly. Максимален прием Камагра е по два орални гела на ден!

Камагра е ефективен секс стимулант – продукт за овладяване на преждевременната еякулация удължаване на ерекцията и постигане на полова издръжливост и мощ!

Какво представлява Камагра?
Kamagra Oral Jelly е сексуален стимулант, създаден и предназначен  специално за мъже с необходимост от подобряване на сексуалната функция. Камагра повлиява благоприятно възможността за овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията. Така тя спомага за увеличаване на удоволетвореността от сексуалния акт, задържане на възбудата.

Какво съдържа Камагра?
Секс стимуланти Камагра – Активните съставки, включени в химичната формула на Kamagra Орален гел са четири от най-мощните природни продукти познати като благоприятно повлияващи върху  ерекция,  сексуална дисфункция  и полова мощ при мъжете. Един орален гел Kamagra съдържа в себе си стандартизирани екстракти на: L-аргинин 250 mg, женшен 150 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), трибулус терестрис 150 mg. Стандартизацията на основните активни съставки на Kamagra Oral Jelly гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Как действа Камагра?

Съставките в Kamagra Oral Jelly имат синергичен ефект. Те блокират отделянето и усвояването на  хормон phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който отговаря за за осъществяване на еякулация. По този начин се редуцира ефекта на преждевременна еякулация, постига се задържане на ерекцията, удължаване на ерекцията и се повишава сексуалната възбуда от осъществения сексуален акт.

Действие на активните с химичната структура на Камагра съставки:
L-аргинин
L-аргинин е известен с това, че  подпомага синтезата на белтъчини и образуването на азотен оксид. Азотният оксид има задача да разширява кръвоносните съдове на пениса. Когато кръвоносните съдове на мъжкия полов орган са разширени, това води до напълването им с кръв и от там се получава ерекция. L-аргинин е вид стимулант, който оказва стимулиращо действие върху процеса на сперматогенезата. Той спомага за  увеличаване броя на сперматозоидите и подобряване подвижността им. Освен кръвонапълването и ерекцията,  L-аргинин повишава и физическата издръжливост на мъжа.

Йохимбе
Йохимбе  е дърво, което расте в западна Африка. Кората му се използва като продукт в препарати за бодибилдъри, и като съставка на сексуални стимуланти, подобряващи половата мощ. Йохимбе  увеличава либидото. Това води до завишаване на сексуалното желание, както и  честотата на сексуалните контакти и  подобряване качеството на ерекцията. Йохимбе влияе благоприятно  при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход. Употребата на йохимбе съдържащи сексуални стимуланти и афродизиаци спомага за постигане на по-добра и продължителна ерекция. Съставките в кората на това африканско растения помагат са се достигне възстановяване на невромедиаторите, да се подобри преноса и благоприятства действа на съдовите рецептори.

Женшен
Женшенът е познат от векове на хората заради свойствата си да засилва имунната система и силите в организма. Той усилва ефекта на азотния оксид. Приемът на женшен повишава физическата издръжливост, като премахва умората и елиминира физическото изтощение. Женшенът е силен адаптоген. Той намаля значително тревожността и  по този начин спомага за запазване на продължителна ерекция и преодоляване на преждевременната еякулация.

Трибулус терестрис
Трибулус терестрис  или познат още като Бабини зъби е билка, която расте в Европа и Азия. Трибулус терестрис притежава комплекс от биоактивни вещества, които влияят положително върху системите в организма. Основната дейност на Бабини зъби е върху работата на хормоните. Трибулус терестрис  е нехормонален екстракт с изразено андрогенно действие. Той повишава нивото на мъжките полови хормони с около 33%. Трибулус терестрис увеличава лутеинизиращия хормон в теститите, който стимулира синтеза на тестостерон. При жените Трибулус терестрис  регулира женските полови хормони.

Трибулус терестрис  редуцира симптомите и обема на простата. Използва се при простатна хиперплазия. Тази билка регулира сърдечния ритъм, кръвното налягане и холестерола.  Приемът на Трибулус терестрис  възстановява и повишава либидото, засилва сексуалното желание, подобрява и удължава ерекцията, забавя преждевременната еякулация. Трибулус терестрис стимулира сперматогенезата. Той спомага за  увеличаване броя на сперматозоидите и подобряване подвижността им. Трибулус терестрис има известен анаболен ефект.

Кога се приема Камагра?

Kamagra Орален гел е сексуален стимулант, създаден и предназначен специално за мъже. С помощта на този продукт, засилващ сексуалната мощ се постига положителен ефект при:

-  подобряване на физическата сила и психическата мощ
-  повишаване на сексуалното желание, усилване на либидото
- задържане на ерекцията
-  овладяване на преждевременната еякулация
- увеличаване броя сперматозоиди  и подвижността на сперматозоидите

Кога настъпва ефект от прием на Камагра?
Kamagra Oral Jelly е препарат, който има за цел дългосрочно да с разреши проблемите на еректилна дисфункция и сексуална активност. Действието на орален гел Камагра не настъпва моментално, веднага след прием. В общия случай, както при всички лекарствени препарати на билкова основа са необходими около месец, или 4 седмици за получаване на пълен резултат от лечението.

Нежелани странични ефекти от Камагра
Kamagra Oral Jelly е сред доказано безвредните секс стимуланти. Няма данни за поява и наличие на нежелани странични ефекти дори при продължителна употреба на Камагра.

Кое прави Камарга специален препарат?
Kamagra Орален гел е съставен изцяло природни съставки. Като препарат от билки и растения, той е изцяло безвреден за здравето. Именно поради тази причина действието на активните съставки и резултата от Камагра се проявява няколко седмици.  При синтетичните лекарствени препарати ефектът може да да настъпи моментално, но те често не действат в дългосрочен план, и имат сериозни нежелани странични ефекти.

Орален гел Kamagra притежава научно и клинично доказан положителен ефект върху сексуалната функция, подобряването на ерекция и еякулация, като в същото време е икономически изгоден и на добра цена.

Основна информация
Преглеждания: 
1527
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268