Primobol (British Dragon) – Примоболан, Метенолон

Primobol (British Dragon) – Примоболан, Метенолон

Цена: 
82 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Primobol (British Dragon) – Примоболан, Метенолон енантат – поръчка

Цена:
82,00 лв
Производител:
British Dragon
Количество:
100 мг на мл в ампула от 10 мл

Това е Primobol на British Dragon (Methenolone Enanthate). Той е много слабо андрогенен, силно анаболен и представлява най-безопасният стероид. Това е един малкото стероиди, при чиято употреба жените се чувстват комфортно. Това не е препарат, който води до значително повишаване на силата или мускулната маса, но пък за сметка на това прибавените килограми са изключително качествени. Този медикамент е много популярен в предсъстезателната подготовка. Primobolan е един от малкото стероиди, които проявяват своята ефективност, дори и при нискокалорийна диета.

Тези, които биха искали да постигнат мускулна бързо, могат да използват Primobol заедно със Sustanon 250 иDianabol. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, обикновено ще бъдат много доволни от коминацията 200 мг Primobolan Depot на седмица и 200-400 мг Deca-Durabolin седмично.

Ние вярваме, че най-добрата комбинация е Primobolan Depot с Winstrol 200 – 400 мг / седмица, плюс 40-100 мгАнавар/Оксандролон дневно за максимално качество и завидни резултати. Тази комбинация е по-малко изгодна откъм финансова гледна точка, но постиженията с тези три препарата са внушителни!

Инжекционната форма на Primobol не задържа вода в тялото, затова е предпочитан от милиони спортисти по целия свят.

Основна информация
Преглеждания: 
1234
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268