Boldebal (NASpharma) – Болденон, 200 мг/мл – десет

Boldebal (NASpharma) – Болденон, 200 мг/мл – десет

Цена: 
75 лв.
Състояние:  
Ново

Болдебал на NASpharma е инжекционен мастноразтворим анаболен стероид, който атлетите използват в основен период за изграждане на мускулна маса. Този препарат се съчетава добре с други орални стероиди в цикли от осем до десет седмици или по-дълъг период.

BOLDEBAL е умерено анаболен стероид с нисък андрогенен израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, като същевременно се насърчава ЕПО поколение. Болденон произвежда бавно и стабилно анаболен ефект, докато подобряване на апетита, което води до неговата дългосрочна популярност.

Подобен продукт: Boldebolin (Alpha Pharma)

В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Болденонът започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

Инжекционен стероид, съдържащ активната съставка “boldenone undecylenate”. Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност. Ароматизира малко. Болденонът на Липтай не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон. Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване…

Примерни дози: Болденонът го вземайте от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица, този препарат за по кратко време не се приема/ по 400мг , дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600мг…

Примерен цикъл: 1-3 седица по 50мг дневно 1-10 седица болденон 6-12 седмица стромба по 20/30мг. дневно / стромбата трябва да я спрете след като е спрял да действа болденона.

Boldenon (1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, available as the undecylenate ester), известен също под търговски наименования Equipoise, Ganabol, Equigan, Boldebolin и Ultragan е анаболен стероид, първоначално разработен за ветеринарна медицина, най-вече при лечение на коне.

Основна информация
Преглеждания: 
1608
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268